Рууд победи Надал в Кито

Рууд победи Надал в Кито

Каспър Рууд постигна първа победа над Рафаел Надал по време на южноамериканското турне на двамата тенисисти. На високата надморска височина в Кито норвежецът победи испанеца след 6-4, 6-4 за час и половина на „Руминахуй Колизеум“ в еквадорската столица.

Двубоят се игра на 2859 метра надморска височина, а след мача Надал призна, че този факт го е затруднил много.

Целият ден за двамата бе много вълнуващ, тъй като преди това посетиха някои от най-големите забележителности в града. Атмосферата в залата пък бе великолепна като всички места бяха запълнени от желаещи да видят двамата.

Това бе трети мач помежду им в Южна Америка. Всичко започна в Аржентина, където Надал спечели със 7-6,(8), 6-2. В Бразилия успехът за 22-кратния шампион от Големия шлем бе 7-6, 7-5. Надал игра и в Чили, но там съперник бе местната звезда Алехандро Табило, а крайният резултат – 7-6(6), 6-3 за Матадора.

За испанеца и норвежеца следват още два мача – в Богота на 29 ноември и в Мексико Сити на 1 декември.


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH