Семейство Джокович с нова благотворителна кампания за децата в Сърбия (видео)

Семейство Джокович с нова благотворителна кампания за децата в Сърбия (видео)

Новак Джокович и неговата съпруга Йелена за поредн път показаха, че са хора с големи сърца. Двамата публикуваха кратко видео обръщение, в което разкриха в какво ще се състои тазгодишната благотворителна кампания на фондацията на Джокера, която през 2022 чества 15 години от основаването си.

До 8 януари The Novak Djokovic Foundation ще събира средства в помощ на 100 деца от сръбския град Оджаци, които понастоящем нямат достъп до образование. Те са в списък с чакащи, който обаче съвсем скоро ще стане ненужен. Това заяви Йелена Джокович, която е изпълнителен директор на фондацията.

„Здравейте на всички! „Сезонът на подаръците“ започна и имаме добри новини. В Оджаци има списък от 100 чакащи деца, заради които решихме да да оборудваме четири класни стаи и по този начин напълно да елиминираме списъка“ – каза Йелена.

Това обаче не е всичко. Новак Джокович разкри, че фондацията ще инвестира в проекта същата сума, която бъде събрана от дарителите до края на кампанията. Тази практика бе спазена и в много от предходните кампании на The Novak Djokovic Foundation, следвайки своеобразната формула „1=2“.

„Бихме искали да благодарим на всички, които се включиха в настоящата кампания по случай „Сезонът на подаръците“, както и на онези, които подкрепят дейността на фондацията в продължение на толкова много години. Вдъхновени от вашата подкрепа, с Йелена решихме да се присъединим към вас и да дарим сума, равна на събраната в хода на кампанията. Нека заедно продължим да правим малките съпки, които ще доведат до голямата промяна, и да създадем по-светло бъдеще за нашите деца“ – каза шампионът на Уимбълдън.

Обръщението на Новак и Йелена Джокович можете да видите ТУК:


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH