Коледен тест: Проверете знанията си за сезона на Анди Мъри

Коледен тест: Проверете знанията си за сезона на Анди Мъри

Празниците не биха били същите, ако не проверим знанията ви в края на годината. Разбира се, човекът на прицел е човекът на тенис сезона – Анди Мъри.

Готови ли сте?

1. Колко пъти Анди Мъри е загубвал финал на Australian Open?

murray

А) 5
Б) 3
В) 4

2. На Анди и Ким им се роди дете през февруари. Как го кръстиха?

andy, kim

А) София
Б) Сандра
В) Стефани’

3. Мъри се справи с Джокович, за да триумфира в Рим. Къде обаче дойде първата му титла на клей?

murray

А) Хамбург
Б) Мюнхен
В) Берлин

4. Колко сета даде Мъри на Уимбълдън?

andy

А) 3
Б) 2
В) 4

5. Кой спря серията от 22 победи на Мъри в Синсинати?

murray

А) Вавринка
Б) Нишикори
В) Чилич

6. На какъв етап от US Open шотландецът приключи участието си?

murray

А) Полуфинал
Б) Четвъртфинал
В) Финал

7. Колко поредни титли спечели британецът преди финалния Мастърс в Лондон?

murray

А) 4
Б) 3
В) 5

8. Мъри сложи край на господството на Джокович. Колко седмици прекара сърбинът на върха?

xxxx during his men's xxx match against xxxx on day one of the ATP World Tour Finals at O2 Arena on November 13, 2016 in London, England.

А) 121
Б) 122
В) 120

9. Колко титли спечели Мъри през 2016-а?

murray

А) 10
Б) 11
В) 9

10. Колко последователни победи записа световният №1 в края на кампанията?

muray

А) 23
Б) 25
В) 24

ОТГОВОРИ: 1. А; 2. А; 3. Б; 4. Б; 5. В; 6. Б; 7. А; 8. Б; 9. В; 10. В;

TennisKafe.com


Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH