Куиз: Ваканцията на коя звезда е това

|  от  

Подготовката за 2017-а е в разгара си. Тенисистите тренират неуморно по няколко пъти дневно и са напълно концентрирани върху новите предизвикателства.

Пред обаче да стъпят на корта и да „нападнат“ фитнес залите, звездите се отдадоха на заслужена почивка след тежката кампания през 2016-а.

Следяхте любимците си обаче изкъсо в социалните мрежи?

Нека проверим:

1. 13

А) Томаш Бердих
Б) Милош РаоничВ) Новак Джокович
Г) Давид Гофен

2. 1А) Гарбине Мугуруса
Б) Мадисън Кийс
В) Ана Иванович
Г) Каролине Гарсия

3. 3

А) Ришар Гаске
Б) Фелисиано Лопес
В) Роджър Федерер
Г) Стан Вавринка

4. 9

А) Доминика Цибулкова
Б) Каролине Возняцки
В) Каролина Плишкова
Г) Забине Лизицки

5. 10

А) Рафаел Надал
Б) Ришар Гаске
В) Фелисиано Лопес
Г) Беноа Пер

6. 14

А) Агнешка Радванска
Б) Барбора Стрицова
В) Роберта Винчи
Г) Моника Пуиг

7. 12

А) Роберто Баутиста Агут
Б) Милош Раонич
В) Томаш Бердих
Г) Александър Зверев

8. 4

А) Петра Квитова
Б) Доминика Цибулкова
В) Мария Шарапова
Г) Каролина Плишкова

9. 6

А) Доминика Цигулкова
Б) Елина Свитолина
В) Елена Веснина
Г) Моника Пуиг

10. 8

А) Беноа Пер
Б) Джак Сок
В) Стан Вавринка
Г) Джон Иснър

11. 7

А) Доминика Цибулкова
Б) Елина Свитолина
В) Дария Гаврилова
Г) Забине Лизицки

ОТГОВОРИ: 1. В; 2. А; 3. В; 4. Б; 5. А; 6. А; 7. В; 8. В; 9. А; 10. В; 11. Г;

TennisKafe.com

 

 
 
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.