Тенис тест, който е невъзможно да решите без грешка

Тенис тест, който е невъзможно да решите без грешка

Представяме ви 20 въпроса, свързани с тениса. Можете ли обаче да завършите теста без грешка? Споделете резултатите си в коментарите, за да видим кой се е справил най-добре.

В края ще намерите и верните отговори.

1. Кой е мечтаният партньор на двойки на Мария Шарапова?

A) Дрейк
Б) Владимир Путин
В) Кристиано Роналдо
Г) Марат Сафин

2. Кой е тенисистът, чиято коса веднъж се оплита в ракетата, но той не спира да играе?

A) Серина Уилямс
Б) Каролине Возняцки
В) Фелисиано Лопес
Г) Виктория Азаренка

3. Коя от изброените двойки е с най-голямо състояние?

A) Надал/Федерер
Б) Серина/Федерер
В) Надал/Шарапова
Г) Федерер/Шарапова
Д) Джокович/Федерер

4. Кой държи рекорда за най-силен крясък?

A) Виктория Азаренка
Б) Мария Шарапова
В) Серина Уилямс
Г) Анджелик Кербер

5. Кой от изброените се страхува от скачане с парашут?

A) Роджър Федерер
Б) Рафаел Надал
В) Кей Нишикори
Г) Йелена Остапенко

6. Кой от изброените се страхува от тъмното?

A) Симона Халеп
Б) Слоун Стивънс
В) Южерни Бушар
Г) Рафаел Надал

7. Кога е последният изцяло левичарски финал на Australian Open?

A) 1998 г.
Б) 2004 г.
В) 1999 г.
Г) Няма такъв

8. Кой е най-младият №1 при мъжете?

A) Рафаел Надал
Б) Лейтън Хюит
В) Андре Агаси
Г) Карлос Моя

9. Кой веднъж получи предупреждение, след като в яда си изкрещя ‘Son of a biscuit!’?

A) Джеймс Блейк
Б) Анди Родик
В) Доналд Йънг
Г) Ник Кирьос

10. Кой от изброените има най-много последователи в Twitter?

A) Рафаел Надал
Б) Роджър Федерер
В) Мария Шарапова
Г) Серина Уилямс

11. Кой от изброените има най-много харесвания във Facebook?

A) Роджър Федерер
Б) Мария Шарапова
В) Рафаел Надал
Г) Серина Уилямс

12. Кой от изброените има най-много последователи в Instagram?

A) Доминика Цибулкова
Б) Роджър Федерер
В) Мария Шарапова
Г) Серина Уилямс

13. Кой веднъж счупи ракетата си с коляно?

A) Анди Мъри
Б) Ник Кирьос
В) Григор Димитров
Г) Стан Вавринка

14. Кой от изброените винаги се моли преди мач?

A) Давид Ферер
Б) Винъс Уилямс
В) Хуан Мартин дел Потро
Г) Серина Уилямс

15. Кой от изброените три пъти е печелил турнир от Шлема без загубен сет?

A) Новак Джокович
Б) Роджър Федерер
В) Серина Уилямс
Г) Рафаел Надал

16. Кой от изброените е спасявал 9 мачбола в един мач от Големия шлем, което е рекорд?

A) Ник Кирьос
Б) Новак Джокович
В) Лейтън Хюит
Г) Джон Иснър

17. Колко пъти Серина е губила в първи кръг на турнир от Големия шлем?

A) 2
Б) 1
В) 3
Г) Никога

18. Колко пъти Федерер се е отказвал по време на мач?

A) 5
Б) 8
В) 1
Г) Никога

19. Какъв е прякорът на Цонга?

A) Jojo
Б) Stifle Tower
В) Ali
Г) Big Dawg

20. Кой в продължение на 105 точки не допусна нито една непредизвикана грешка?

A) Серина Уилямс
Б) Пийт Сампрас
В) Роджър Федерер
Г) Щефи Граф

 

 

 

 

 

 

 

 

ОТГОВОРИ: 1. Б; 2. Б; 3. Г; 4. Б; 5. А; 6. Г; 7. А; 8. Б; 9. В; 10. А; 11. Б; 12. Г; 13. Г; 14. Г; 15. Г; 16. А; 17. Б; 18. Г; 19. В; 20. В;


Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH