Кой изигра 105 поредни точки без непредизвикана грешка? (куиз)

 от  

Да изиграеш над 100 точки без да допуснеш поне една непредизвикана грешка е постижение, с което малцина топ тенисисти могат да се похвалят. Животът на корта обаче е само част от играта. Кой играч се страхува от тъмното? А кой никога не би скочил с парашут?

Отговорите на всички тези въпроси може да знае само един истински тенис маниак, пробвайте се:

1. Кой е мечтаният партньор на двойки на Мария Шарапова?

Sharapova

A) Дрейк
Б) Владимир Путин
В) Кристиано Роналдо
Г) Марат Сафин

2. Кой е тенисистът, чиято коса веднъж се оплита в ракетата, но той не спира да играе?

RETURN PLAYER TENNIS

A) Серина Уилямс
Б) Каролине Возняцки
В) Фелисиано Лопес
Г) Виктория Азаренка

3. Кой държи рекорда за най-силен крясък?

KVITOVA

A) Виктория Азаренка
Б) Мария Шарапова
В) Серина Уилямс
Г) Анджелик Кербер

4. Кой от изброените се страхува от скачане с парашут?

Nishikori1

A) Роджър Федерер
Б) Рафаел Надал
В) Кей Нишикори
Г) Йелена Остапенко

5. Кой от изброените се страхува от тъмното?

tennis-na jivo

A) Симона Халеп
Б) Слоун Стивънс
В) Южерни Бушар
Г) Рафаел Надал

6. Кога е последният изцяло левичарски финал на Australian Open?

MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 24: Rafael Nadal of Spain celebrates match point after winning his Men's Singles Semi Final match against Stefanos Tsitsipas of Greece during day 11 of the 2019 Australian Open at Melbourne Park on January 24, 2019 in Melbourne, Australia. (Photo by Michael Dodge/Getty Images)

A) 1998 г.
Б) 2004 г.
В) 1999 г.
Г) Няма такъв

7. Кой веднъж получи предупреждение, след като в яда си изкрещя ‘Son of a biscuit!’?

mohamed lahyani

A) Джеймс Блейк
Б) Анди Родик
В) Доналд Йънг
Г) Ник Кирьос

8. Кой веднъж счупи ракетата си с коляно?

Tennis

A) Анди Мъри
Б) Ник Кирьос
В) Григор Димитров
Г) Стан Вавринка

9. Кой от изброените винаги се моли преди мач?

tennis balls

A) Давид Ферер
Б) Винъс Уилямс
В) Хуан Мартин дел Потро
Г) Серина Уилямс

10. Кой от изброените е спасявал 9 мачбола в един мач от Големия шлем?

ROGER FEDERER

A) Ник Кирьос
Б) Новак Джокович
В) Лейтън Хюит
Г) Джон Иснър

11. Какъв е прякорът на Цонга?

tsonga

A) Jojo
Б) Stifle Tower
В) Ali
Г) Big Dawg

12. Кой в продължение на 105 точки не допусна нито една непредизвикана грешка?

SHADOW PLAYER

A) Серина Уилямс
Б) Пийт Сампрас
В) Роджър Федерер
Г) Щефи Граф

 

ОТГОВОРИ:

question-marks-chalk

1. Б; 2. Б; 3. Б; 4. А; 5. Г; 6. А; 7. В; 8. Г; 9. Г; 10. А;  11. В; 12. В;

TennisKafe.com

 

 
 
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта.