Ощети ли съдията Фучович в Рим? (видео)

|  от  

Първият мач от основната схема на мъжкия турнир в Рим бе белязан от дискусионно съдийско решение.

При 6-2 в тайбрека на втория сет Николоз Басилашвили сервираше за победата, но изглеждаше сякаш е допуснал двойна грешка и един от мачболовете бе пропилян. Съдията на стола Джанлука Москарела се намеси, отменяйки решението на своя колега, като твърдеше, че топката се е приплъзнала по границата на полето.

Впоследствие грузинецът получи право да изпълнява първи начален удар, а Фучович бе видимо недоволен. Финалистът от Sofia Open изгуби срещата още при следващата точка, но след края на двубоя отиде да заснеме отпечатъка от спорното решение на Москарела.

Преценете сами дали отсъждането бе правилно:

Untitled

TennisKafe.com

 
Тагове: , , , , , ,

 
 

Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта.