Халеп е на линия за Ролан Гарос

Халеп е на линия за Ролан Гарос

Румънката Симона Халеп, считана за една от фаворитките за титла в Париж, обяви, че ще успее да се възстанови навреме за участието си на Ролан Гарос.

Четвъртата в световната ранглиста на женския тенис е в страхотна форма по време на сезона на червени кортове. Тя спечели титлата в Мадрид и стигна до финал в Рим, където усука глезен срещу Елина Свитолина.

В началото на седмицата шансовете и да играе на кортовете в Париж бяха 50:50, но ситуацията вече е различна.

„Вече съм много по-добре. Имам още един ултразвук, за да се види дали сухожилие все още е възпалено или проблемът е решен. Изглежда по-добре. Аз ще направя всичко възможно, за да започна този толкова добър турнир, а след това ще видим какво ще се случи“, каза Симона Халеп.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH