Надал призна, че не знае кога ще се завърне

Надал призна, че не знае кога ще се завърне

Рафаел Надал и екипът му нямат поставена дата, на която тенисистът да направи завръщането си обратно на корта. Това призна Матадора пред медиите по време на посещението си на стадион „Сантяго Бернабеу“ за футболния мач между Реал Мадрид и Барселона.

„Възстановявам се. Случилото се в Австралия беше тежко, така че отнема време“ – обясни Рафа.

„Правя всичко по силите си всеки ден, за да мога да се възстановява по най-добрия начин, но ще видим“ – добави още испанецът пред Espanola.

Надал се оттегли от участие на Мастърс турнирите в Индиън Уелс и Маями.Така за първи път от 2005 година насам той може да напусне топ 10 на световната ранглиста, като потенциално това може да се случи още след края на BNP Paribas Open.

След претърпяната на Australian Open контузия, испанецът разкри, че целта му е да се завърне на корта именно за Мастърс турнира в Калифорния, но вече е официално, че няма да се случи.

Мастърсът в Монте Карло по всяка вероятност ще бъде първият шанс да видим Матадора отново в игра, но това също не е сигурно.

nadal bernabeu

Носителят на 22 титли от Големия шлем се подразни, след като в Мадрид беше притиснат от медиите все пак да каже кога отново ще играе:

„Ако аз самият не знам, как мога да ви кажа? Не знам. Ще се върна, когато съм добре. Трябва да сте малко по-търпеливи“.


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH