„Ако ще губиш, поне вярвай докрай“ – как Рубльов спечели първата си Мастърс титла

„Ако ще губиш, поне вярвай докрай“ – как Рубльов спечели първата си Мастърс титла

Вярата, че до последно трябва да има надежда, че развоят на събитията може да се промени – това е ключът към успеха на Андрей Рубльов на финала на Мастърс турнира в Монте Карло.

„Имам сълзи в очите, не знам какво да кажа. Толкова съм щастлив. Много страдах, докато спечеля първия си Мастърс. Накрая губех с 1-4 и 0-30. Трябваше да спасявам точки за пробив, мислех си, че няма как да спечеля, но го направих“ – заяви Рубльов.

За него това бе трети финал в турнир от сериите АТР 1000 и първи трофей:

„Дълбоко в себе си таях надежда, че нещо може да се промени. Може би трябваше поне да опитвам до последно. Спомням си, че на предходните финали не бях психически готов. В момента, в който тогава си мислех, че вече нямам шанс, се пречупвах тотално“.

„Днес поне си казах, че ако ще губя, поне нека да вярвам до последно. Точно това опитах в третия сет. Надявах се, че ще ми се открие още някой шанс, за да мога да стигна до обрат“ – сподели още шампионът.

https://www.youtube.com/watch?v=413ultKeMq4&ab_channel=TennisTV

В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH