Дел Потро изпълни задачата си и оформи интригуващ сблъсък с Тийм

Дел Потро изпълни задачата си и оформи интригуващ сблъсък с Тийм

US Open, III  кръг
Хуан Мартин дел Потро – Роберто Баутиста Агут 6-3 6-3 6-4

Хуан Марти дел Потро се справи перфектно със задачата си от III кръг на US Open и записа победа в последователни сетове над Роберто Баутиста Агут 6-3 6-3 6-4, а продължаването му напред означава супермач срещу Доминик Тийм.

Кулата от Тандил докара до дюс от посрещане петия гейм, а накрая заслужи брейкбол и го реализира. В следващата част на помощ му се притече началният удар и затвърди за 4-2, с което наложи контрол над сета.

До края нито един от двамата не взе подаването си, но това свърши идеална работа на аржентинеца – 6-3.

Световният №28 надиграваше опонента си и бе въпрос на време да го пробие във втория сет. В четвъртия гейм испанецът отново стана колеблив и предаде подаването си за 1-3, а после не взе точка от посрещане – 1-4. Хуан Мартин довърши започнатото и затвори сета – 6-3.

Делпо извади втория гейм от следващия сет с цената на спасен брейкбол, а това се оказа и последната му трудност. Веднага след това проби за 2-1, а до края взе всичките си подавания – 6-4.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH