TELENOR GRAND SLAM – стани наш репортер от централния корт на Ролан Гарос

TELENOR GRAND SLAM - стани наш репортер от централния корт на Ролан Гарос

Да уловиш мига и очарованието на любимата игра. Да си на мястото, на което всеки фен на тениса иска да бъде в този момент – в центъра на събитията и сред най-големите звезди. TennisKafe.com организира игра с подкрепата на Telenor, която може да ви осигури място на трибуните на корт „Филип Шатрие“. Участвайте, станете наш репортер и гледайте на живо мачовете от един от най-големите турнири за сезона – Ролан Гарос.

Как да се включите?

В периода между 13.05. и 22.05. качете на собствените си профили във Facebook и/или Instagram снимки и/или текст на тенис тематика –  свързани с личното Ви отношение към тениса или играчите, преживяване от участие, посещение на тенис турнир или гледане на тенис с приятели.

Ако желаете, можете да качите вашите преживявания и в нашия форум под този материал.

За да бъдат валидни снимките и текстовете ви за участие в играта, трябва да ги публикувате с хаштаг #telenorgrandslam. Необходимо е те да са авторски, а правата върху тях – собственост на самите участници. Оценяват се свързаността и влиянието в социалните мрежи, както и оригиналността на съдържанието.

Наградата се състои от билети за двама за посещение на централния корт на Ролан Гарос в четвъртък, 06.06. Както и билети за самолет ден по-рано.

tenniskafe

Победителят се определя от жури, съставено от представител/и на Telenor, на редакцията на tenniskafe.com и двама от модераторите във форума на  tenniskafe.com.

Победителят ще бъде определен на 23.05., като той ще трябва да се ангажира да изпраща на tenniskafe.com и да публикува в личните си профили в социалните мрежи снимки и текстове от престоя си на Ролан Гарос, свързан с наградата от играта.

В нея нямат право да участват малолетни и непълнолетни лица, служители на организатора и на всички дружества, които участват в каквито и да е било дейности във връзка с организирането и провеждането на играта, както и членове на техните семейства. Също така няма как да се включат и хора, които използват нередовни, неоторизирани или дублирани профили във Facebook.

Вижте: Общите условия

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH