Серина Уилямс: Ще преследвам трофеи, докато не се оттегля

Серина Уилямс: Ще преследвам трофеи, докато не се оттегля

Серина Уилямс сподели пред Tennis World, че напредването на възрастта избощно не се е отразило на нейния глад за успехи. По-младата от сестрите Уилямс ще започне US Open като трета поставена в схемата и ще преследва своята седма титла на „Флашинг Медоус“.

„Никога не съм напълно удовлетворена. Така е било през цялата ми кариера“ заяви Уилямс.

„Това няма да се промени. Няма да изпитам пълно удовлетворение докато не се оттегля, а дотогава няма да спра да преследвам всички възможни трофеи. Такъв човек съм, така съм устроена. На моята възраст повечето играчи вече се чувстват изтощени на този етап от сезона и се подготвят за последния турнир от Големия шлем. Тази година обаче той няма да е последен. Не съм сигурна как да се чувствам относно това“ каза още носителката на 23 титли от Големия шлем.

Серина Уилямс спечели първата си титла на US Open през далечната вече 1999 г., а след това прибави още пет трофея от турнира, включително три поредни в периода 2012-2014 г. Във всичките си участия на „Флашинг Медоус“ от 2007 г. насам американката неизменно достига поне до полуфинал. В последните две издания на US Open Уилямс достигна до мача за трофея, където обаче отстъпи първо пред Наоми Осака, а след това и срещу Бианка Андрееску.

Уилямс започва тазгодишното си участие на US Open срещу своята сънародничка Кристи Ан, а при евентуална победа ще срещне победителката от мача между Моника Пуиг и Маргарита Гаспарян.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH