Мистерията е разкрита: рускиня е тайнствената дама от ложата на Григор Димитров

Мистерията е разкрита: рускиня е тайнствената дама от ложата на Григор Димитров

Един от най-често задаваните въпроси сред родните тенис фенове през последните няколко дни бе коя е мистериозната дама, която наблюдаваше последните няколко мача на Григор Димитров заедно с щаба на първата ни ракета. Носената от нея маска пречеше на любопитните зрители и журналисти да установят самоличността ѝ, но тя вече не е тайна.

Lolita Osmanova_2

Оказа се, че това е Лолита Османова. Тя е на 27 години и е дъщеря на олигарха Елдар Османов, който е едно от най-големите имена в руския енергиен бизнес. Лолита е тренирала тенис като подрастваща и според руските медии е била обещаващ талант, но множество контузии и голямото психическо напрежение провалят бъдещата ѝ кариера. Османова все още играе тенис, но само на любителско ниво.


Вижте тази публикация в Instagram.

✨Nothing can dim the light that shines from within✨ #monaco#montecarlo#moodoftheday#moodmagic#luxurylifestyle#luxurygirl#luxurylife#monacolife#monacolifestyle#momentsofmine#momentsoflife#monacomoments

Публикация, споделена от Lolita Osmanova (@lola_queen) на

Османова завършва с отличие Московския университет със специалност „Международни отношения“ и от години живее в Монако, където е изпълнителен директор на Luxury International Magazine. Рускинята има един брак зад гърба си – през 2017 г. тя се омъжва за Гаспар Авдолян, който е син на руския милиардер Алберт Авдолян.  

Сватбата се състои в световноизвестния „Долби Тиатър“ в Лос Анджелис и се превръща в светско събитие, а сред присъстващите са Лейди Гага и Джейсън Деруло. Османова и Авдолян обаче се разделят след малко повече от година.

Григор Димитров неведнъж е говорил за страстта си към киното и сериалите и това очевидно е обща черта между него и Османова. От профила на рускинята в Instagram разбираме, че тя е голям почитател на историческите сериали, като сред нейните предпочитания личат заглавия като „Династията на Тюдорите“, „Камелот“, „Версай“ и „Черни платна“.

Вижте тази публикация в Instagram.

❤️What you do, the way you think, makes you beautiful❤️ #monaco#montecarlo#monacolife#monacomoments#monacomontecarlo#luxurylifestyle#luxurylife#luxurygirl#nice#cannes#cotedazur#lifeisbeautiful#lifeisgood

Публикация, споделена от Lolita Osmanova (@lola_queen) на

Димитров и Османова нямат общи снимки в социалните мрежи, като до момента нито един от двамата не е потвърдил официално появилата се в медиите информация.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH