Квитова срещу Кербер в Мадрид: Коментирайте днешните мачове

Квитова срещу Кербер в Мадрид: Коментирайте днешните мачове

WTA 1000 турнирът в Мадрид продължава да ни предлага първокласен дамски тенис, като днес ни предстоят още вълнуващи мачове.

Действията започват в 12:00 ч. със световната №1 Ашли Барти, която ще се изправи срещу Тамара Зиданшек. При победа, има шанс австралийката да стигне до двубой с шампионката от Ролан Гарос Ига Швьонтек, която играе с Лаура Зигемунд.

Пълната програма на турнира в Мадид можете да видите ТУК

По-късно през деня ни предстои класика между Петра Квитова и Анджелик Кербер. Макар двете в момента да не се намират в топ 10, имат дълга история с богато съперничество. Чехкинята води със 7-6 срещи и има шанс да се откъсне в баланса помежду им.

На корта ще видим още Слоун Стивънс, Кики Бертенс, Анастасия Севастова и Белинда Бенчич.

Пълната програма на турнира в Мюнхен можете да видите ТУК

При мъжете Марин Чилич има шанс да стигне до първия си финал от 2018 година насам. Хърватинът излиза срещу Камерън Нори на полуфиналите в Ещорил, като срещата започва в 14:00 ч.. Другият полуфинален сблъсък е между Алберт Рамос Виньолас и Александър Давидович Фокина.

В Мюнхен има мачове за доиграване, но програмата започва в 12:00 ч..

Пълната програма на турнира в Ещорил можете да видите ТУК

Междувременно текат и квалификациите за мъжкия турнир в Мадрид, където сред интересните мачове днес е този между Тиафо и Чекинато, а в действие ще видим още Лондеро, Ербер, Мусети и Себастиан Корда. Началото на мачовете там е в 12:00 ч. Вижте програмата ТУК.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически коментари.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH