Дъжд отмени срещите в Лондон: Коментирайте днешните мачове

Дъжд отмени срещите в Лондон: Коментирайте днешните мачове

Димитър Кузманов най-после ще стъпи на „свещената трева“ на Уимбълдън. Първият му мач в All England Club ще се проведе днес, ако лондонското време позволи – дъждът все още не позволява началото на днешната програма.

Втората ни ракета ще се изправи срещу румънеца Мариус Копил, който понастоящем е №221 в световната ранглиста. Единственият мач между двамата до момента се състоя на Чалънджър турнира в Неапол през 2016 г., като сблъсъкът завърши с победа за румънеца. При евентуален успех, опонент на Кузманов във втори кръг ще бъде победителят от мача между Тай-Сон Квятковски (№222 в ранглистата) и Антоан Хоанг (№151).

Мачът на пловдивчанина е трети в програмата на корт №16, която трябваше да започне в 13:00 ч. с двубоя между Матю Ебдън и Себастиан Баез, но засега мачовете се бавят поради дъжд.

Корт №16, начало след спирането на дъжда
Матю Ебдън – Себастиан Баез
Томи Робредо – Томаш Мачак
Мариус Копил – Димитър Кузманов
Лоренцо Джустино – Иля Марченко

Пълната програма за понеделник можете да видите ТУК

Междувременно започва и турнирът в Ийстборн, където мачовете стартират в 13:00 ч.. Днес там в действие можем да видим Жо-Вилфрид Цонга и Джон Милман.

В Майорка събитията започват в 14:00, като в днешната програма личат имената на Фелисиано Лопес, Каспър Рууд и Карен Хачанов.

При дамите в Бад Хомбург първият двубой е насрочен за 12:00 ч., а в края на деня ще видим на корта Петра Квитова и Анджелик Кербер, които ще изиграят сблъсъците си съответно срещу Катаржина Питер и Екатерина Яшина.

В Ийстборн при дамите е пълно с големи имена – Каролина Плишкова, Кики Бертенс, Йелена Остапенко и Светлана Кузнецова играят в днешния ден, който стартира в 13:00 ч..

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически коментари.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH