Програма за вторник: Томова, Барти и Джокович на корта

Програма за вторник: Томова, Барти и Джокович на корта

Ден преди старта на US Open организаторите вече обявиха програмата и за ден №2 на турнира. И след като в понеделник ще имаме удоволствието да гледаме Григор Димитров и Цветана Пиронкова, то във вторник на корта ще бъде втората ни ракета при жените Виктория Томова.

Тя допусна драматична загуба от Хариет Дарт в третия кръг на квалификациите, но късметът ѝ се усмихна и влезе в основната схема като „щастлива губеща“. Жребият за нея също бе благосклонен, като Томова ще играе с Лорън Дейвис. 27-годишната американка е №98 в света, като през тази година има два полуфинала на WTA 250 турнири на клей, както и победа над София Кенин на червено. На хард резултатите ѝ не са толкова успешни, а най-доброто ѝ постижение е четвъртфинал в Гуадалахара. През тази седмица тя спечели с 6-1 първия сет срещу Анет Контавейт в Кливланд, но до края на мача не взе нито един гейм. Двете с Томова не са играли помежду си до този момент.

Мачът им ще бъде последен – четвърти, на корта №12. Там програмата започва в 18 часа с женски мач – Далма Галфи срещу Петра Мартич. Следват два мъжи: Яник Ханфман – Александър Бублик и Роберто Карбайес Баена – Томи Пол, преди да дойде ред и на срещата на Томова. Това означава, че по всяка вероятност двубоят ѝ ще стартира след или около полунощ.

Корт №12, от 18 часа
Далма Галфи – Петра Мартич
Яник Ханфман – Александър Бублик
Роберто Карбайес Баена – Томи Пол
Лорън Дейвис – Виктория Томова

Във вторник участието си ще започнат и двамата №1 в света – Ашли Барти и Новак Джокович. Програмата на „Артър Аш“ ще открият Александър Зверев и Сам Куери, след което Барти ще играе с Вера Звонарьова.

Във вечерната сесия от 2 часа след полунощ Джокович ще срещне бившия №1 при юношите Холгер Руне, след което е ред на двубоя Виктория Голубич – Бианка Андрееску.

На „Луис Армстронг“ програмата предвижда мачове на поставените Каролина Плишкова, Дженифър Брейди, Денис Шаповалов, Анастасия Павлюченкова и Алекс де Минор.

Артър Аш, от 19:00Луис Армстронг, от 18:00
Александър Зверев – Сам КуериКаролина Плишкова – Кейти Макнали
Ашли Барти – Вера ЗвонарьоваЕма Радукану – Дженифър Брейди
Федерико Делбонис – Денис Шаповалов
2:00: Новак Джокович – Холгер РунеАлисън Риск – Анастасия Павлюченкова
Виктория Голубич – Бианка АндреескуТейлър Фриц – Алекс де Минор

Цялата програма:

Image
Image

В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH