Българка сред подавачите донесе късмет на Григор

Българка сред подавачите донесе късмет на Григор

Григор Димитров се радваше на страхотна подкрепа от трибуните по време на мача си срещу Даниел Алтмайер в Индиън Уелс, но това не беше единственото тайно оръжие за бившия №3. Всъщност, на самия корт българите бяха двама. Сред подавачите в двубоя между Димитров и Алтмайер бе 19-годишната Даяна Коралски.

Българката, която е студентка в Калифорнийския политехнически университет, има прекрасната възможност за поредна година да бъде сред подавачите на BNP Paribas Open. На преживяването се радват и нейните родители Атанас и Нели, които също посещават мачовете.

Присъствието на Даяна на мача на Григор не е случайно. Четири години подред тя е сред подавачите на турнира в Индиън Уелс и винаги си избира да бъде на корта по време на двубоите на Димитров.

Участието на Григор, както и на Даяна в Индиън Уелс продължава и ще стискаме палци тя да има удоволствието да бъде на корта и за мача с Райли Опелка, за да донесе отново късмет.

Ето и още снимки от страхотната българска агитка:


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH