6-0, 6-0 за Адриан Андреев в квалификациите във Форли

6-0, 6-0 за Адриан Андреев в квалификациите във Форли

Citta’ Di Forli’ 2, квалификации
Адриан Андреев – Кристиан Капачи 6-0, 6-0

Адриан Андреев започна по впечатляващ начин участието си на втория пореден Чалънджър турнир в италианския град Форли.

В първия кръг на квалификациите поставеният под №9 не даде нито гейм на представителя на домакините Кристиан Капачи. 16-годишният италианец получи доста тежък дебют в мъжкия тенис, след като бе победен с 6-0, 6-0.

Мачът продължи едва 41 минути, като можеше да е и по-кратък, ако не бе последният гейм в двубоя, в който Капачи взе 6 от общо 10-те си точки на ретур и достигна до единствения си брейкбол в мача.

В същото време италианецът така и не достигна до геймбол на свой сервис, а Андреев реализира и шестте си възможности за пробив.

Успехът носи 2 точки за световната ранглиста за световния №365, който в директен спор за място в основната схема ще срещне третия в схемата Михаел Геертс, който надигра с 6-3, 6-3 Франческо Пасаро. Мачът е първи помежду им.

През изминалата седмица Андреев участва и на първия Чалънджър във Форли, като отпадна във втория кръг на квалификациите, след което влезе в основната схема като „щастлив губещ“, но загуби мача си от първи кръг.

За съжаление участието си в турнира приключи Александър Лазаров, който загуби с 3-6, 3-6 от Гайс Броувер.


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH