Правила за участие в Играта с прогнози на форума на Tenniskafe.com за Ролан Гарос 2024

Правила за участие в Играта с прогнози на форума на Tenniskafe.com за Ролан Гарос 2024

1. Период на участие:

Периодът за участие в oнлайн играта на Tenniskafe.com (наричана „Играта“) е от
26.05.2024 година до 09.06.2024.

2. Организатор

Организатор на Играта е Тенискафе ООД, ЕИК: 203136235, с адрес на управление град София, ул. Екзарх Йосиф 53.

3.Право на участие

3.1. Участник в Играта може да бъде всяко дееспособно физическо лице, отговарящо на следните условия:

Участниците в Играта трябва да публикуват своите прогнози във форума на сайта Tenniskafe.com. Печели потребителят, събрал най-голям брой точки, предоставяйки максимално точни прогнози, свързани с мачовете от Ролан Гарос 2024. Ежедневно, включително до 1/8 финалите, се правят прогнози за срещите на сингъл само на 5 мача от трите централни телевизионни корта, избрани от организаторите. От четвъртфиналите до финалите се прогнозират всички мачове.
За участие в Играта не се изисква закупуване на продукт и/или услуга, предлагани от Организатора, или предоставянето на какъвто и да е залог.

3.2. В Играта нямат право да участват:

Служители на Организатора и на всички без изключение дружества, които участват в каквито и да било дейности във връзка с организирането и провеждането на Играта, както и членове на техните семейства (съпруг/а, родители, брат/сестра, деца);
Не изпълняват или не отговарят на някое от условията на настоящите Правила.

4.Механизъм за участие в играта

4.1. До 12:00 ч. на 26 май (преди официалния старт на турнира) се прогнозират шампион и финалист от мъжкия и дамския тур, както и резултатите от 5-те мача от първия ден на турнира, които се определят от Организатора, след публикуването на официалната програма на Ролан Гарос:

При познат шампион се получават 6 т.
При познат финалист се получават 3 т.
Ако финалистът спечели турнира, участникът в играта получава само 3 т. за достигането му до финала.

4.2. Ежедневно, включително до 1/8 финалите, се правят прогнози за срещите на сингъл само на 5 мача от трите централни телевизионни корта, избрани от Организатора на Играта. От четвъртфиналите до финалите се прогнозират всички мачове. Прогнозите се дават до 12:00 ч. българско време, преди началото на предстоящия състезателен ден в Париж. Прогнозира се победител в даден брой сетове. (Пример: Медведев – Циципас 3:1.)

Ако участникът в Играта познае победителя, без обаче да познае точния брой сетове, с които печели мача, се получават 2 т.
При познат победител в точен брой сетове се получават 3 т.

4.3. На полуфиналите се получават съответно 3 т. за познат победител и 5 т. за познат победител в точен брой сетове.

4.4. На финалите се получават съответно 5 т. за познат победител и 8 т. за познат победител в точен брой сетове.

4-5. Ако мачът бъде прекъснат преди да завърши първият сет по някаква причина, резултатът няма да се отчита в общата класация.

4.6. Ако мачът бъде прекъснат след изигран първи сет, ще се отчитат само точките за победител, без точен резултат.

4.7. Целта на участниците в Играта е да предоставят максимално точни прогнози по отношение на победители и брой сетове, за да спечелят максимален брой точки. При равен резултат в точките на двама или повече участници, победител е този, който е познал
повече шампиони. При равенство, следващият критерий е познати финалисти. При ново равенство следващ критерий е по-голям общ брой познати мачове.

4.8. Участниците в Играта трябва да публикуват прогнозите си във форума на сайта на Тенискафе, като за целта всеки ден ще се пуска специална тема/статия. В нея ще бъдат публикувани ежедневно в изведени коментари и временните резултати, така че всеки участник ще може да следи редовно получените точки и своето място в класацията.

4.9. Включвайки се за участие в играта, Участникът безусловно приема и се съгласява с настоящите Правила, задължава се да ги спазва, както и да изпълнява всяко решение, взето от Организатора, включително всяко тълкуване на Правилата.

5. Определяне на печелившия участник. Получаване на наградата.

5.1. Целта на участниците в Играта е да предоставят максимално точни прогнози по отношение на победители и брой сетове, за да спечелят максимален брой точки.
При равен резултат в точките на двама или повече участници, победител е този, който е познал повече шампиони. При равенство, следващият критерий е познати мачове.

5.2. Изчисляването на точките е описано детайлно в т. 4 – Механизъм за участие в играта.

5.3. Победителят ще бъде обявен в Tenniskafe.com до 3 часа след приключване на последния финал от турнира.


6. Организаторът не отговаря:

6.1. Организаторът има право по своя преценка да прекрати Играта по всяко време, в случай че настъпят обстоятелства, които възпрепятстват нейното провеждане, включително, но не само – злоупотреби, нарушаване на тези Правила, форсмажорни обстоятелства, акт на административен, съдебен или друг орган и др.
В тези случаи Организаторът не дължи каквато и да е компенсация на участниците;

6.2. Забранени са всякакви опити за манипулиране на Играта на страниците на Tenniskafe.com. При всякакви злоупотреби, които пряко или косвено могат да бъдат използвани за влияние върху Играта, при съмнения за извършване на такива, както и при действия или бездействия на участник, които биха могли да увредят, накърнят, опетнят или дискредитират името, имиджа и/или репутацията на Организатора. Тенискафе ООД има право да дисквалифицира съответния участник, като в този случай Тенискафе не е длъжно да мотивира или обяснява дисквалификацията. За манипулация ще се счита използване на повече от една регистрация с различни профили от едно и също лице за участие в Играта; Използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в Играта;

6.3. Всеки участник обезщетява изцяло и предпазва Организатора и неговите длъжностни лица, служители и представители, всички спонсори на Играта, ако има такива, както и всички трети лица, свързани с разработването и провеждането на Играта (наричани заедно „Обезщетените Страни“) по отношение на всякакви и всички искове, вреди, загуби, претенции, основания за започване на съдебно производство, производства, разходи и/или задължения в резултат на или възникнали във връзка с, или за които се твърди, че са в резултат на или свързани с:

Кандидатстване на участник, участие, опит за участие или невъзможност за участие в Играта;
Неспазване от страна на участник на настоящите Правила или на някой от приложимите закони, подзаконови нормативни актове или
разпоредби;
Неразрешено използване от страна на участник (когато е приложимо) на име, образ, глас, работен продукт, търговско наименование (бранд), търговска марка, лого на физическо или юридическо лице;
Нарушаване или предполагаемо нарушаване на гаранция, декларация или право, предоставено от участник във връзка с Играта;

7. Други условия:

Настоящите Правила са достъпни на интернет страницата на Tenniskafe.com:
https://www.tenniskafe.com/
Организаторът си запазва правото да удължава, отлага или анулира Играта, както и по всяко време да изменя и допълва настоящите Правила без уведомление.
Измененията и промените в Правилата, включително промяна на съответни дати, се извършват с публикуването им на интернет страницата по предходната точка и влизат в сила от датата на публикуването им;
С участието си в Играта, участниците се съгласяват предоставените от тях лични данни да се обработват от Тенискафе ООД по начина, посочен в Правилата за обработване и защита на личните данни на онлайн играта „Игра с прогнози във форума на Tenniskafe.com “ за Ролан Гарос 2024.
Всички лични данни ще се събират, обработват и съхраняват от Тенискафе ООД при условията на Закона за защита на личните данни и Регламент 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО (Общ
регламент относно защитата на данните);
Печелившият участник се съгласява да участва в последващи Играта рекламни активности, като Тенискафе ООД си запазва правото да използва името на участника, негови фотографии, аудио и/или видео записи за публично представяне, без печелившият участник да получава допълнително възнаграждение за това;
С регистрирането си за участие в Играта всеки участник дава съгласие и предоставя безвъзмездно на Тенискафе ООД правото да обяви и публикува Името на спечелилия на страниците на Tenniskafe.com, с което те ще са потенциално достъпни до неограничен кръг лица (потребители на социалната мрежа, посетители и др.).
Настоящите Правила влизат в сила от 26.05.2024 г.

8. Правни спорове:

Организаторът на Играта не носи отговорност и не следва да бъде въвличан в правни спорове, свързани с евентуални разходи, направени от участниците във връзка с Играта.
Евентуалните правни спорове, които биха могли да възникнат между Организатора и участниците, ще бъдат разрешавани по взаимно съгласие, а в случай че това се окаже невъзможно, двете страни ще отнесат въпроса до компетентния съд в град София.
Играта се провежда в съответствие със законите на Република България.


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH