2018 г. надмина очакванията ми, призна Серина

2018 г. надмина очакванията ми, призна Серина

Серина Уилямс загуби два финала от Големия шлем през 2018 – на Уимбълдън и у дома на US Open, но определя годината като добра. Американката дори заяви, че представянето ѝ през сезона е надминало нейните очаквания.

„Честно казано, не мога да повярвам каква година имах. Трябва да кажа, че винаги очаквам най-доброто от себе си, но достигането на два последователни финала от Големия шлем бе отвъд очакванията ми. Това ме кара да се вълнувам преди 2019“, сподели американката за „The National“.

23-кратната шампионка от „мейджъри“ бе изпаднала извън първите 400 в света преди година, когато роди дъщеря си Алексис Олимпия. Серина се завърна в началото на този сезон и достигна до номер 16 в ранглистата, участвайки само на 7 турнира. Сега тя се подготвя за демонстративната надпревара в Абу Даби след седмица, където ще играе срещу сестра си Винъс.

„Винаги имам луди и големи цели, но обичам да ги пазя за себе си. Мисля, че пазенето им в тайна ми помага да се представям възможно най-добре“, сподели Уилямс.

Подобна цел би била титла номер 24 от Големия шлем, което би поставило американката до легендарната Маргарет Корт. Това може да се случи още на Откритото първенство на Австралия, където 37-годишната Серина ще търси рекорден осми трофей.

TennisKafe.com

 


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH