Новак Джокович тренира в Монте Карло (видео)

Новак Джокович тренира в Монте Карло (видео)

Вчера в социалните мрежи се появиха клипове, показващи как Рафаел Надал тренира за предстоящия сезон на клей. Испанецът обаче не е единствената звезда в тура, която се пофготвя усилено за турнирите на червено. Неговият голям конкурент – световният №1 Новак Джокович, също тренира доста усърдно за предстоящия Мастърс турнир в Монте Карло, който започва на 11 април.

Сърбинът не е играл от Australian Open, където получи контузия в коремен мускул на 1/8-финала, но въпреки това спечели титлата. Джокера реши да пропусне турнирите в Близкия Изток, както и Мастърса в Маями, за да има време да се възстанови пълноценно, но сега изглежда готов да се завърне на корта.

Официалната Twitter страница на ATP публикува видео, на което се вижда как Джокович тренира в Monte Carlo Country Club под ръководството на своя наставник Мариан Вайда. Съдейки по краткия клип, сърбинът се намира в много добра физическа кондиция и ще има всички шансове да спечели третата си титла в Княжеството.

Джокера триумфира с титлата на Мастърса в Монте Карло за пръв път през 2013 г., когато победи на финала Рафаел Надал (6-2, 7-6). Две години по-късно сърбинът отново ликуваше с титлата, като този победеният съперник в заключителния сблъсък бе Томаш Бердих (7-5, 4-6, 6-3). При последното си участие в надпреварата Джокович достигна до 1/4-финал, където загуби от Даниил Медведев (3-6, 6-4, 2-6).

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH