Медведев към Бублик: Това ще бъде излъчено по Tennis TV (видео)

Медведев към Бублик: Това ще бъде излъчено по Tennis TV (видео)

Поставеният под №1 в схемата на Мастърс турнира в Торонто Даниил Медведев, започна участието си в надпреварата с трисетов успех над Александър Бублик. Очакванията за атрактивен двубой бяха напълно оправдани, но съдията на стола също се превърна в основна част от шоуто заради свое любопитно решение.

По време на едно от разиграванията Медведев изпрати топката към тялото на своя опонент, поваляйки Бублик на корта. Докато тя летеше обратно към руснака, той каза „Извинявай“, след което завърши разиграването с воле при мрежата. Съдията на стола реши да отсъди нарушение срещу световния №2 заради това, че е говорил по време на разиграването. Това доведе до доста изумена реакция от страна на първата ракета на Русия.

Първоначално Бублик помисли, че отсъждането е срещу него, но съдията обясни, че Медведев е провинилият се играч. Напълно очаквано, двукратният финалист от Големия шлем не бе никак доволен.

„Аз бях този, който се готвеше за удар, а не ти. Можеш ли да си представиш колко глупаво е това решение? Това ще бъде излъчено по Tennis TV“ – заяви Медведев, предизвиквайки бурния смях на казахстанския тенисист. „Той се смее на теб. Това, което направи, е невероятно“ – обърна се след това към рефера водачът на схемата.

Ситуацията стана още по-комична заради това, че Бублик до последно не разбра какво точно се е случило. „Значи смяташ, че аз съм говорил по време на точката“ – попита световният №39. „Не, той го направи“ – бе отговорът на съдията, като в крайна сметка точката отиде в актива на казахстанеца.

Цялата случка можете да видите във видеото:

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH