Програма за петък: Димитров или Зверев в последен мач на централния корт

Програма за петък: Димитров или Зверев в последен мач на централния корт

Григор Димитров може да закрие петъчната програма на централния корт на Мастърс турнира в Париж. Това, разбира се, ще се случи, ако първата ни ракета елиминира Александър Зверев в днешния осминафинал. При евентуално достигане до следващата фаза опонент на българина ще бъде шестият поставен Каспър Рууд или квалификантът Маркос Гирон.

Програмата ще започне в 15:00 ч. с двубоя между Джеймс Дъкуърт и седмия в схемата Хуберт Хуркач. След това на корта ще излязат световния №1 Новак Джокович и Тейлър Фриц, а не преди 20:30 ч. един срещу друг ще се изправят победителите от мачовете Карлос Алкарас – Юго Гастон и Себастиан Корда – Даниил Медведев.

Централен корт, начало в 15:00 ч.
Джеймс Дъкуърт – Хуберт Хуркач
Новак Джокович – Тейлър Фриц
Не преди 20:30 ч.
Юго Гастон/Карлос Алкарас – Даниил Медведев
Александър Зверев – Каспър Рууд

Пълната програма за петък можете да видите ТУК


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH